[FINNISH] Läsnäolo - Elokuu 24. 2007 -

24.8.2007

Olemalla läsnä joka hetki, sinulla itselläsi on mahdollisuus valita suuntasi. Hetkellä eteesi avautuu kaksi tietä, jotka ovat osa tarinaasi. Tietoisuus, että luot nykyhetken, oman tarinasi, tekee sinusta tarinasi kirjoittajan, ei vain sen lukijan. Jokainen meistä voi olla mitä vain. Kollektiivinen tarinamme on avautumassa. Sitä pakenemalla pakenet itseäsi. Tässä ajassa, huomaamme luoneemme ympärillemme kaaosta. Kaaos on muutoksen ilmentymä. Tässä ajassa muutoksia tapahtuu myös koko aurinkokunnassamme ja sen ympärillä. Kvanttifysiikan ja alkuperäisten henkisten käsitysten mukaan jokainen yksilö, kasvi, alkuaine on osa kaikkea, jokainen sisältää osan jokaista, kuin hologrammissa. Hologrammin jokainen osa sisältää palan kaikkea. Hiekanjyvä rannalla sisältää koko universumin. Triljoonat solusi ovat kuin pieniä Tomeja, Penttejä, Vuokkoja jotka työskentevät kehosi parhaaksi. Ne tottelevat suoraan mielesi käskyjä. Negatiiviset ajatukset ovat herättäjiä. Taistelemalla niitä vastaan, taistelet itseäsi vastaan. Olemalla enempi tietoinen mitä alitajuntasi tekee, pääset käsiksi mihin tahansa negatiiviseen ajatukseen ja voit tehdä tietoisen valinnan muuttaa se positiiviseksi. Elämä on myös jatkuvaa liikettä, kuin äänen siniaalto. Itku kääntyy nauruksi ja nauru itkuksi. Arvostamalla elämääsi, arvostat sen kulkua ja antaudut sille täysin. Et enää tarraudu asioihin. Ota ne haasteina, uskalla tehdä asioita muiden mielipiteistä riippumatta, niin löydät tien vapauteen. Olemalla vapaa, herätät ihmisissä kaipuun tuohon samaan. Tuo kaipuu on alkuenergiaa, pulssi, syke, tasapaino.

Mitä lähemmäksi hologrammia katsot, sitä sumeammaksi se muuttuu. Näet kaiken olemalla ei missään ja kaikkialla samaan aikaan. Ajattelumme on mielen liikettä, positiivista tai negatiivista. Keskitien, mielenrauhan voit saavuttaa olemalla positiivisen ja negatiivisen yläpuolella. Kuuntele tuomitsematta sydämesi ääntä, niin löydät tien ajatustesi läpi. Meditatiivinen tanssi on tanssia, jossa sinä itse ohjaat energioita kehosi ympärille. Kehontanssin lisäksi voit mielelläsi tanssia sisäisen energiasi (sielu, chi, prana, zero-point energy yms.) tasapainoon jolloin tanssi muuttuu ikuisuudeksi. Olemalla täysin yhtä kehosi kanssa, annat energiavirtauksen kulkea kauttasi.

Musiikista, asennoista, nykyajan muotoilusta, tavoista, ajatuksista jne. välittyy tietynlainen energia. Miksi elämämme vaikuttaa tylsältä ja tarkoituksettomalta? Tässä ajassa hyville teoille, ajatuksille, musiikille jne. on potentiaalisesti suurin vetovoima. Negatiivinen energia on lähtöisin siitä, että olemme antaneet isoveljen valvoa ja ohjata. Mutta me olemme osa tuota ns. isoveljeä. Kontrolloimme itseämme niinkuin se kontrolloi meitä. Olemme itse antautuneet pelolle. Todellinen ja vapaa antautuminen on antautumista rakkaudelle, jonka voima on parantava, uudistava, lämmin. Tietoisuutemme muuttuu jatkuvasti ja aurinkokunnassamme tapahtuva muutos peilaa sisintämme ja toisinpäin. Tietoisuus on potentiaalisesti kaikkea, mutta emme ole käyttäneet tuota potentiaalia yhdessä. Jokaisella on tuo kipinä ja jokaisella on mahdollisuus olla oman elämänsä kirjailija, säveltäjä, tanssija, keksijä... mitä vain. Jokainen meistä odottaa totuutta ja nyt meillä on paras mahdollisuus luoda se paremmaksi yhdessä. Olemalla täysin rauhassa itsesi kanssa et pelkää kuolemaa, koska koet olevasi kaikkea, niin elämää kuin kuolemaa. Mihin loppuu alku ja mistä alkaa loppu? Ovatko ne yhtä?

Näin siis täytyi tapahtua, muutoin emme olisi tässä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Notes about CollectivISM (vs. the Individual)

~~ Source play ~~